21:18 uur 19-09-2023

LAVURCHIN® van M.T.3 ontvangt goedkeuring van Japanse farmaceutische regelgevende instanties als radiosensibilisator voor honden

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Malignant Tumor Treatment Technologies, Inc. (Hoofdkantoor: Tokyo; President en CEO: Toshiyasu Miyazaki; “M.T.3”) kondigde vandaag aan dat het Japanse farmaceutische regelgevende agentschap, het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij, goedkeuring heeft verleend voor LAVURCHIN® als een stralingsgevoelige stof voor honden met stadium III of stadium IV neusholtetumoren.

Bestralingstherapie, een cruciale behandeling voor kwaadaardige tumoren die niet volledig kunnen worden weggenomen door middel van chirurgie, heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt in zowel de humane als de veterinaire geneeskunde. Uitdagingen zoals de beperking van het aantal bestralingssessies en de verminderde effectiviteit naarmate de tumoren zich verder ontwikkelen, hebben echter de behoefte aan een stralingsgevoelige stof om de behandelresultaten te verbeteren, duidelijk gemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Malignant Tumor Treatment Technologies, Inc. (M.T.3)

Animal Healthcare Business Unit

Telefoon: +81-3-6809-6367

E-mail: info@mt3.co.jp
Kantooruren: van maandag tot en met vrijdag, 10:00 tot 17:00 uur (JST)

Check out our twitter: @NewsNovumpr