19:48 uur 19-09-2023

Julie Gerardi komt bij Parse Biosciences als Vice President Business Development

Veteraan biotech executive neemt de leiding over commerciële partnerschappen om ontdekking van geneesmiddelen te versnellen

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare single-cell sequencing-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Julie Gerardi bij het bedrijf is gekomen als vice president business development. Gerardi zal de commerciële strategie leiden voor grootschalige toepassingen van Parse’s Evercode Whole Transcriptome, Evercode TCR en CRISPR Detect-platformen in de ontdekking en ontwikkeling van farmaceutische geneesmiddelen.

“Naarmate de vraag naar de single cell sequencing-oplossing van Parse in de drug discovery-sector toeneemt, hebben we talent aangetrokken dat ons door deze volgende uitbreidingsfase kan loodsen,” aldus Alex Rosenberg, CEO en medeoprichter van Parse. “Julie heeft een inherent begrip van deze markt en de ervaring en relaties om de groei, die al aanzienlijk is, in de versnelling te zetten. We zijn erg blij met haar komst.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr