23:52 uur 19-09-2023

In-flight connectiviteit van Intelsat uitgebreid naar alle Airbus-vliegtuigen

De multi-orbit-service van Intelsat zal beschikbaar zijn voor in de fabriek en achteraf geïnstalleerde in-flight connectiviteitssystemen

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en toonaangevende leverancier van in-flight connectiviteit (IFC), heeft vandaag aangekondigd dat zijn multi-orbit netwerkaanbod, gebaseerd op LEO- en GEO-satellieten, beschikbaar zal zijn voor luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigverhuurders via de Airspace Link (HBCplus)-oplossing van Airbus. Intelsat wordt de grootste dienstverlener in de flexibele IFC-servicecatalogus van de fabrikant.

“In het besef dat geen enkele luchtvaartmaatschappij hetzelfde is, biedt Intelsat zijn klanten al lange tijd flexibiliteit en keuze, inclusief geschikte uitrustingsopties en een verscheidenheid aan bedrijfsmodellen en passagiersdiensten,” aldus Dave Bijur, Senior Vice President Commercial Aviation van Intelsat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Lott

Steven.Lott@intelsat.com
+1 202 285-9590

Check out our twitter: @NewsNovumpr