18:07 uur 18-09-2023

TOM FORD kondigt benoemingen van bestuursleden aan voor merkimago en communicatie & media

Rebecca Mason treedt bij TOM FORD aan als senior vicevoorzitter, internationaal merkimago

Paolo Cigognini treedt bij TOM FORD aan als senior vicevoorzitter, internationale communicatie & media

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– TOM FORD maakte vandaag bekend dat Rebecca Mason werd aangesteld als senior vicevoorzitter, internationaal merkimago, en dat Paolo Cigognini werd aangesteld als senior vicevoorzitter, internationale communicatie en media, met ingang van 28 augustus 2023. De nieuwe bestuursleden zullen nauw samenwerken om te verzekeren dat het merkimago en de communicatie consistent en samenhangend zijn in alle verticale relaties van het internationale luxehuis, dat onder andere mode, schoonheidsproducten en brillen aanbiedt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230917404445/nl/

Rebecca Mason joins TOM FORD as Senior Vice President, Global Brand Image (Photo: Business Wire)

Rebecca Mason joins TOM FORD as Senior Vice President, Global Brand Image (Photo: Business Wire)

Mason komt de rangen van TOM FORD versterken na een carrière met diverse facetten bij Condé Nast, waar ze meer dan 15 jaar dienst op haar palmares heeft staan, onlangs nog als vicevoorzitter internationale creativiteit voor Condé Nast Commercial Creative.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Brie Cross

cross@kcdworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr