12:00 uur 18-09-2023

Swift en Wise bundelen krachten om grensoverschrijdende betaalopties wereldwijd uit te breiden

  • Samenwerking zal financiële instellingen helpen hun klanten meer keuze te bieden in grensoverschrijdende betalingen
  • Betalingen die door banken via Swift worden geïnitieerd, kunnen snel en gemakkelijk op Wise worden voltooid via de nieuwe Correspondent Services van het Wise Platform

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Swift en Wise hebben een innovatieve samenwerking aangekondigd om de mogelijkheden voor grensoverschrijdende betalingen voor financiële instellingen en hun klanten te vergroten, waardoor betalingen, die veilig via Swift worden verzonden, naadloos via Wise kunnen worden afgewikkeld met een volledige transparantie van begin tot eind.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230918405599/nl/

Financiële instellingen die hun aanbod willen innoveren, kunnen nu rechtstreeks Swift-betalingsberichten doorsturen naar het Wise Platform, de infrastructuuroplossing van Wise voor banken en grote ondernemingen, via de nieuwste Correspondent Services-oplossing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wise
Persteam

press@wise.com

Swift
FGS Global

+32 (0)2655 3377

Swift@fgsglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr