18:54 uur 18-09-2023

Ecolab publiceert mondiaal onderzoek naar de staat van waterbeheer en onthult de bezorgdheid van consumenten over het water in de wereld

Uit het Ecolab Watermark™-onderzoek blijkt dat toegang tot schoon en veilig water een belangrijk milieuprobleem is voor consumenten over de hele wereld, waaronder 81% van de Amerikaanse respondenten.

ST. PAUL, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Ecolab, een wereldwijde leider op het gebied van duurzaamheid die wateroplossingen en -diensten aanbiedt, heeft vandaag de bevindingen bekendgemaakt van de eerste Ecolab Watermark™-studie. Het mondiale consumentenonderzoek onderzocht de stand van zaken op het gebied van waterbeheer door middel van het belang, het gebruik, de relatie met het klimaat en de verantwoordelijkheid onder belangrijke consumentenpopulaties ten aanzien van water over de hele wereld.

Volgens het World Resources Institute zal de planeet tot 2030 te maken krijgen met een watertekort van 56%, en zullen volgens de Verenigde Naties 1,6 miljard mensen geen veilig beheerd drinkwater hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Torry Whitney

651-250-4724

MediaRelations@Ecolab.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr