13:36 uur 18-09-2023

Crayon erkend als Leader in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Software Asset Management Managed Services

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Crayon, wereldwijd toonaangevend in innovatie en IT-diensten, is benoemd tot Leader in het recente 2023 Magic Quadrant voor Software Asset Management Managed Servicesi.

“Deze benoeming in het Leaders Quadrant vervult ons met trots,” aldus Melissa Mulholland, CEO van Crayon. “Wij geloven dat deze ongelooflijke erkenning een bewijs is van de diepgaande kennis en expertise van ons team in het leveren van Software Asset Management-services. Het is onze jarenlange klantgerichtheid die onze toonaangevende praktijk heeft gevormd om alle bedrijven te helpen, ongeacht hun omvang, branche of complexiteit.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melanie Coffee

VP van PR en Communications

melanie.coffee@crayon.com
+47 46 748648

Check out our twitter: @NewsNovumpr