13:08 uur 15-09-2023

Intelsat levert nieuwe betrouwbare dienst voor omroepconnectiviteit

IntelsatOne IP biedt naadloze, hoogwaardige IP-distributie van mediacontent

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en grondnetwerken en toonaangevende leverancier van inflight connectivity (IFC), kondigde vandaag een nieuw distributiesysteem voor content aan, dat het internet zal gebruiken om videocontent van hoge kwaliteit over de hele wereld te transporteren. De IntelsatOne IP-dienst maakt gebruik van decennialange ervaring van Intelsat met satellieten en grondnetwerken om betrouwbaarheid, klantenservice, wereldwijd bereik, back-upmogelijkheden voor content en schaalbaarheid te bieden.

“IntelsatOne IP vergroot het bereik en de flexibiliteit van het wereldwijde medianetwerk van Intelsat en is een aanvulling op onze bestaande wereldwijde satelliet- en glasvezelnetwerk”, zegt Pascale Fromont, vice president Media bij Intelsat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr