21:54 uur 14-09-2023

Verimatrix en Scalstrm stroomlijnen en beschermen livestream-implementaties

PayTV-exploitanten en omroepen krijgen meer efficiëntie en vertrouwen met de integratie van Scalstrm en Verimatrix Streamkeeper Multi-DRM

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), leider op het vlak van het versterken van de moderne verbonden wereld met op mensen gerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd samen te gaan werken met Scalstrm, een toonaangevende in Stockholm gevestigde leverancier van de volgende generatie mediaverwerking en streamingoplossingen. Het doel is om naadloos hoogwaardige, consistent beschermde live videocontent aan te bieden.

Door deze samenwerking zullen gezamenlijke klanten profiteren van de integratie van Verimatrix Streamkeeper Multi-DRM met de Origin CDN-platforms en -diensten van Scalstrm. Met een focus op efficiëntie en schaalbaarheid zorgt dit partnerschap ervoor dat operators en andere belanghebbenden kunnen profiteren van de nieuwste bescherming die beschikbaar is via de streamingoplossingen van Scalstrm en de Content Protection Interface eXchange (CPIX) van Streamkeeper, waarmee gebruikers eenvoudig documenten kunnen ondertekenen en versleutelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contacts:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr