15:17 uur 14-09-2023

Regula herhaaldelijk genoemd als representatieve leverancier in Gartner-marktgids voor identiteitsverificatie

Regula, een wereldwijd erkende ontwikkelaar van forensische apparatuur en oplossingen voor identiteitsverificatie, is opgenomen in de 2023 Gartner® Market Guide for Identity Verification.* Er zijn aanwijzingen dat de markt voor identiteitsverificatien begint te rijpen. IDV-oplossingen worden nu in meer scenario’s gebruikt en meer spelers concurreren op dit gebied.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– De sector voor identiteitsverificatie is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd en is nu veel breder dan alleen de traditionele KYC-processen (Know Your Customer). Nu IDV de nieuwe norm wordt, strijden steeds meer aanbieders van identiteitsverificatie om de aandacht van potentiële klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr