19:08 uur 14-09-2023

Nitro vernoemd als leider in de IDC MarketScape: Worldwide eSignature Software 2023 Vendor Assessment

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Nitro Software, een internationale leider op gebied van SaaS eSignature en oplossingen voor pdf-documenten voor ondernemingen, maakte vandaag bekend dat Nitro een leider werd genoemd in de IDC MarketScape: Worldwide eSignature Software 2023 Vendor Assessment.

Nitro Sign biedt organisaties een probleemloze, schaalbare eSigning-ervaring, inclusief flexibele integraties en API’s, eigenaarschap met lage totale kosten en zeer betrouwbare elektronische handtekeningen die aan de globale normen inzake beveiliging en conformiteit beantwoorden of die zelfs overtreffen.

De IDC MarketScape: Worldwide eSignature Software 2023 Vendor Assessment biedt een volledige evaluatie van leveranciers van eSignature, belangrijke opmerkingen, markttrends en advies voor kopers van technologie over hoe de juiste eSignature-leverancier te selecteren.

Nitro werd geprezen omwille van de volgende sterke punten:

  • “Nitro biedt een volledige waaier aan ontplooiingskeuzes, van interne tot privéconfiguraties en setups in de openbare cloud.”
  • “De eSignature-oplossing van Nitro maakt deel uit van een volledige suite voor aanmaak en bewerken van pdf’s en mogelijkheden om documenten te automatiseren, documenten te genereren en analysetools.”
  • “Nitro helpt om de duurzaamheidsdoelstellingen van haar klanten te ondersteunen door gegevens te verstrekken over CO2-uitstoot, papierbesparing en energiebesparing op account-basis.”

“We zijn overtuigd dat onze erkenning als leider in de IDC MarketScape: Worldwide eSignature Software 2023 Vendor Assessment getuigt van Nitro’s niet-aflatende inzet voor innovatie en het leveren van oplossingen van topniveau. Deze erkenning valideert verder onze toewijding om krachtige eSignature-workflows, naadloze UI-ervaringen en geavanceerde technologieën te leveren die herdefiniëren hoe ondernemingen digitaal documentbeheer aanpakken.” Filip Verreth, VP Product bij Nitro

Voor meer info over eSignature-trends en Nitro’s positie als leider: klik hier voor een aanvullend uittreksel uit het verslag.

Over Nitro Software

Nitro is wereldwijd SaaS-leider op gebied van pdf-software, documentbeheer en elektronische handtekeningen. Nitro’s Productivity Platform omvat krachtige pdf-tools, digitale workflows, zeer veilige eSigning en mogelijkheden voor identiteitscontrole. Haar analyseproduct meet ROI en kwantificeert inspanningen op het vlak van duurzaamheid, dit alles ondersteund door voortreffelijk klantensucces en een supportteam voor veranderingsbeheer. Met meer dan 3 miljoen gebruikers onder licentie en meer dan 13.000 bedrijfsklanten in 157 landen, bedient Nitro 67% van de Fortune 500. Voor meer informatie gaat u naar: www.gonitro.com.

Over IDC MarketScape:

Het model voor beoordeling van leveranciers van IDC MarketScape is bedoeld om een overzicht te geven van de concurrentiële conditie van ICT-leveranciers (leveranciers van informatie-en communicatietechnologie) binnen een bepaalde markt. De onderzoeksmethode maakt gebruik van een strenge scoremethodologie die zowel op kwalitatieve als kwantitatieve criteria berust en resulteert in één enkele grafische voorstelling van de positie van elke leverancier binnen die bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin de product- en serviceaanbiedingen, capaciteiten en strategieën, en huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van leveranciers van IT en telecommunicatie op zinvolle wijze met elkaar kunnen worden vergeleken. Dit kader biedt kopers van technologie eveneens een volledige beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en eventueel nieuwe leveranciers onder prospect.

Bron

IDC MarketScape: Worldwide eSignature Software 2023 Vendor Assessment, (doc #US49646293), september 2023

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nitro Software media@gonitro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr