00:01 uur 14-09-2023

Mouser Electronics vestigt de aandacht op de technologieën en applicaties voor omgevingssensoren in de nieuwste Empowering Innovation Together

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mouser Electronics Inc., de toonaangevende verdeler van NPI (New Product Introduction) van deze sector met de grootste selectie halfgeleiders en elektronische componenten, onthult vandaag de nieuwe uitvoering van haar reeks Empowering Innovation Together™ die met een award werd bekroond, en richt zo de aandacht op de behoefte aan omgevingssensoren. Mouser onderzoekt de technologie en applicaties achter omgevingssensoren en hoe die worden gebruikt om oplossingen te creëren voor het bewaken van de luchtkwaliteit in een binnenruimte aan de hand van een technische content-stream van artikelen, blogs, video’s en de nieuwste podcastaflevering van The Tech Between Us.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230913369016/nl/

Mouser Electronics Highlights the Technologies and Applications for Environmental Sensors in the Latest Empowering Innovation Together. (Photo: Business Wire)

Mouser Electronics Highlights the Technologies and Applications for Environmental Sensors in the Latest Empowering Innovation Together. (Photo: Business Wire)

Omgevingssensoren werden populairder onder werkgevers die de luchtkwaliteit op de werkplaats binnen willen verbeteren, deels door toedoen van de pandemie en de vraag naar zuivere lucht binnen, maar ook de vraag naar sensoren die potentiële gevaren opsporen. Door vervuilende stoffen, stofdeeltjes en gevaarlijke gassen in realtime te bewaken, kunnen werkgevers mogelijke bedreigingen voor de gezondheid en de productiviteit van de werknemers gemakkelijker aanpakken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer info neemt u contact op met:
Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior vicevoorzitter marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Voor persvragen neemt u contact op met:
Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Manager, bedrijfscommunicatie en mediarelaties

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr