16:14 uur 14-09-2023

Intelsat voegt met Telespazio’s Fucino Space Centre in Italië Europese capaciteit toe

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en toonaangevende leverancier van inflight connectivity (IFC), heeft het Fucino Space Centre van Telespazio in Italië toegevoegd aan zijn netwerk van partner-teleports, om de groei van zijn wereldwijde FlexEnterprise-aanbod te accommoderen en andere beheerde satellietdiensten mogelijk te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230914318439/nl/

The agreement expands Intelsat’s points of presence in Europe and enables connectivity between Intelsat’s existing data center in Fuchsstadt, Germany and Telespazio’s Fucino facility (pictured). (Courtesy: Telespazio)

The agreement expands Intelsat’s points of presence in Europe and enables connectivity between Intelsat’s existing data center in Fuchsstadt, Germany and Telespazio’s Fucino facility (pictured). (Courtesy: Telespazio)

Het partnerschap is nu operationeel en werkt naadloos samen met het bestaande, wereldwijde IntelsatOne IP/Multiprotocol Label Switching (MPLS) grondnetwerk en de Intelsat Epic satellietvloot. De overeenkomst breidt Intelsat’s aanwezigheid in Europa uit en maakt connectiviteit mogelijk tussen Intelsat’s bestaande datacenter in Fuchsstadt, Duitsland en Telespazio’s vestiging in Fucino.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr