15:50 uur 14-09-2023

Galvanize Climate Solutions sluit meer dan $1 miljard voor eerste risico- en groeikapitaalfonds

Geruggesteund door aanzienlijke kapitaal- en interdisciplinaire expertise, investeert het Innovation + Expansion Fund van Galvanize in startende en groeiende bedrijven die zich tijdig richten op koolstofvrij maken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Galvanize Climate Solutions (“Galvanize”), een internationaal investeringsbedrijf dat op klimaatkwesties is gericht, kondigde vandaag de finale sluiting aan van haar Innovation + Expansion Fund (“het Fonds”) op meer dan $1 miljard. Via het engagement van een gediversifieerde set institutionele investeerders, waaronder vooraanstaande stichtingen, verenigingen en family offices, is het Fonds een van de grootste klimaatrisicokapitaalfondsen dat tot op vandaag werd bijeengebracht. Het Fonds mikt op investeringen in startende en groeienden klimaatbedrijven die zich tijdig richten op koolstofvrij maken, waarbij zowel kapitaal als interdisciplinaire resources worden verstrekt om te helpen het traject naar een commerciële schaal te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@galvanizeclimate.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr