09:09 uur 14-09-2023

Europese Blockchain Conventie 9 wordt Europa’s grootste blockchainevenement in tweede jaarhelft van 2023

  • Dit evenement wordt het grootste in zijn soort in Europa voor de tweede jaarhelft van 2023
  • Tot de woordvoerders behoren leiders van Nansen, Fidelity, Fabric Ventures, Animoca Brands, Banco Santander, Algorand, Fireblocks, BBVA, BNP Paribas, Volkswagen, Binance en Galaxy Digital

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Barcelona is klaar om als gastheer op te treden voor Europa’s grootste blockchain-evenement, dat doorgaat van 24 tot 26 oktober. Met naar verwachting 5.000 afgevaardigden en 300 woordvoerders wordt dit het grootste blockchain-evenement in Europa voor de tweede jaarhelft van 2023 en de grootste Europese Blockchain Conventie sinds het evenement in 2018 van start ging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912830565/nl/

From right to left: Ambre Soubiran (Kaiko), Robby Yung (Animoca Brands), Nathalie Oestmann (Outlier Ventures), John Woods (Algorand), Shannon Snow (World of Women), and Lars Bakke Krogvig (Nansen) will take the stage to share their insights of the industry and explore the most promising trends for the following months. (Photo: Business Wire)

From right to left: Ambre Soubiran (Kaiko), Robby Yung (Animoca Brands), Nathalie Oestmann (Outlier Ventures), John Woods (Algorand), Shannon Snow (World of Women), and Lars Bakke Krogvig (Nansen) will take the stage to share their insights of the industry and explore the most promising trends for the following months. (Photo: Business Wire)

Barcelona zal gonzen van bedrijvigheid tijdens het laatste weekend van oktober wanneer EBC9 naar de stad komt en experts uit de sector voor dit driedaagse crypto-evenement bijeenkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aleix Moreno Telesforo

media@eblockchainconvention.com
+34 659 36 46 23

Check out our twitter: @NewsNovumpr