22:26 uur 14-09-2023

CHITOSE Groep rondt kapitaalverhoging van 21 miljoen USD succesvol af via toewijzing door derden

KAWASAKI, Japan & SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– CHITOSE BIO EVOLUTION PTE. LTD., de leider in de wereldwijde bio-economie en het hoofdkantoor van de CHITOSE Groep (hierna “CHITOSE”), heeft met succes een totaal van 21 miljoen USD aan nieuwe aandelen uitgegeven via een toewijzing aan derden met Shiseido Company, Limited, NGK INSULATORS, LTD., Mitsui Mining & Smelting Co. Ltd. (*1), Mitsubishi Kakoki Kaisha.Ltd., Amano Enzyme Inc., Mers Line Pte. Ltd. (*2), Ikeda tohka Industries Co., Ltd. en SHINSHO CORPORATION. Het opgehaalde geld zal worden gebruikt voor de uitbreiding van de productiefaciliteit voor microalgen en O&O van producttoepassingen om MATSURI te versnellen, het project om een op microalgen gebaseerde industrie op te bouwen ter vervanging van de petroleumindustrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230914435013/nl/

Microalgae Production Scale Roadmap (Graphic: Business Wire)

Microalgae Production Scale Roadmap (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Communication Design Div.

CHITOSE Group

pr@chitose-bio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr