22:55 uur 13-09-2023

Takeda besteedt meer dan $30 miljoen in vijf nieuwe internationale CSR-partnerschappen om de gezondheidsimpact in 92 landen verder te verbeteren

  • De vijf nieuwe partnerschappen van Takeda drijven de totale bijdragen van het internationale CSR-programma op tot JPY 24,2 miljard (ca. USD 167,5 miljoen) sinds de aanvang van het programma in 2016.
  • Wereldwijd namen meer dan 24.500 werknemers van Takeda deel aan de selectie van de vijf nieuwe partnerschappen: Society for Family Health Rwanda, Relief International, Mercy Corps, de Universiteit van Nairobi en Partners In Health.
  • Met deze nieuwe cohorte partnerschappen verwacht het internationale CSR-programma van Takeda tegen 2028 om en bij 25,2 miljoen mensen in 92 landen te bereiken.

OSAKA, Japan & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Takeda (TSE:4502/NYSE:TAK) kondigde vandaag vijf nieuwe partnerschappen aan voor haar internationale CSR-programma (Corporate Social Responsibility), die bijdragen tot het versterken van de gezondheidssystemen in lageloonlanden en middeninkomenslanden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Japanse media
Jun Saito

jun.saito@takeda.com

Amerikaanse en internationale media
Megan Ostrower

megan.ostrower@takeda.com
+1 772-559-4924

Check out our twitter: @NewsNovumpr