20:24 uur 13-09-2023

Sectoroverschrijdende klantengroei en gebruik van meerdere oplossingen versterken zakelijk momentum van Armis

Organisaties die ervoor kiezen om met Armis uit te breiden omdat ze op zoek zijn naar één platform voor alle behoeften op het gebied van asset intelligence en beveiliging

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het asset intelligence-cyberbeveiligingsbedrijf, heeft vandaag een nieuwe zakelijke mijlpaal aangekondigd sinds het in februari de ARR-mijlpaal van $ 100 miljoen bereikte. Het bedrijf maakte bekend dat het een klantengroei van 80% heeft gerealiseerd in slechts de eerste zes maanden van zijn fiscale jaar, eindigend in juli 2023. Klanten verspreid over de hele wereld breidden ook hun gebruik van het Armis Platform uit met een aannamepercentage van 50% van twee oplossingen in het Armis-portfolio, waarbij meer dan 15% het afgelopen jaar drie of meer van de oplossingen van het bedrijf heeft aangenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr