02:51 uur 13-09-2023

Registratie nu open voor NPE2024: De Kunststoffenbeurs

De langverwachte NPE2024 keert terug naar Orlando, Fla., met een volledig vernieuwde vakbeurs

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– De Plastics Industry Association (PLASTICS) heeft vandaag aangekondigd dat registratie voor NPE2024: The Plastics Show tot mei 2024 open is. NPE2024 zal de meest impactvolle vakbeurs van het jaar zijn voor alle sectoren van de kunststofindustrie in de VS en wereldwijd, met naar verwachting meer dan 55.000 bezoekers.

Elke drie jaar biedt de NPE de kunststofindustrie een wereldwijd platform waar innovatie centraal staat op een beursvloer met meer dan 1,1 miljoen vierkante meter expositieruimte in het Orange County Convention Center in Orlando, Fla.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elizabeth Domenech pr@npe.org

Camille Gallo cgallo@plasticsindustry.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr