07:01 uur 13-09-2023

FPT kondigt Amerikaanse investeringen en personeelsontwikkeling aan voor AI en halfgeleiders tijdens het bezoek van Biden aan Vietnam

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– Ter gelegenheid van het staatsbezoek van de Amerikaanse president Joe Biden aan Vietnam heeft Truong Gia Binh, Chairman van de FPT Corporation (FPT), de regeringen van Vietnam en de VS opgeroepen tot samenwerking en staatssteun voor de ontwikkeling van de arbeidspopulatie, kunstmatige intelligentie (AI) en de halfgeleiderindustrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230911993085/nl/

FPT Chairman joins US President Biden and Vietnam Prime Minister Pham Minh Chinh at the Vietnam – US Innovation & Investment Summit on September 11 in Hanoi (Photo: Duong Giang)

FPT Chairman joins US President Biden and Vietnam Prime Minister Pham Minh Chinh at the Vietnam – US Innovation & Investment Summit on September 11 in Hanoi (Photo: Duong Giang)

Deze uitspraak werd gedaan tijdens de Vietnam – US Innovation & Investment Summit die op 11 september in Hanoi werd gehouden, met deelname van de Vietnamese minister van Planning en Investeringen Nguyen Chi Dzung, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en delegaties van beide landen. De Chairman van FPT, een van de bedrijven die Vietnam vertegenwoordigden, nam deel aan de paneldiscussie en benadrukte de vastberaden toewijding van het bedrijf tot de ontwikkeling van technologie en het versterken van de bilaterale banden tussen Vietnam en de VS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mai Duong (Mevr.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr