23:37 uur 13-09-2023

Belkin introduceert UltraGlass 2 schermbeschermers voor iPhone 15-modellen, nu beschikbaar

De UltraGlass 2 is het sterkste en meest duurzame glas van Belkin tot nu toe

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Belkin, reeds 40 jaar een vooraanstaand merk van elektronica voor consumenten, kondigde vandaag aan dat haar aanbod sterkste schermbescherming beschikbaar is, ontworpen voor iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. De UltraGlass 2 schermbeschermer van Belkin is ontwikkeld om betere bescherming tegen harde stoten te bieden, tot 2,7 x sterker dan standaardbeschermers gemaakt van gehard glas. Ze zijn nu beschikbaar en kunnen besteld worden via belkin.com en apple.com.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912677438/nl/

De UltraGlass 2 schermbeschermer van Belkin biedt nog meer bescherming voor ‘s werelds meest robuuste smartphoneglas, en blijft bijzonder dun met slechts 0,29 mm. Deze beschermer past zich perfect aan voor een oorspronkelijke touchscreenervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Jen Wei

VP internationale communicatie en bedrijfsontwikkeling

Comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr