22:33 uur 13-09-2023

Belangrijke B2Prime-updates: wat is er nieuw?

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– B2Prime, een wereldwijde PoP multi-asset liquiditeitsaanbieder, staat bekend om het naleven van hoge normen, het streven om de beste te zijn en ervoor te zorgen dat zijn producten voldoen aan de veranderende behoeften van de klant. Om het productaanbod te verbeteren heeft B2Prime wijzigingen doorgevoerd in de wettelijke vereisten, hefboompakketten en meer.

Regelgevende vereisten

Het regelgevingskader van B2Prime is verbeterd met nog twee rechtsgebieden.

B2Prime Mauritius (FSC Mauritius)

B2Prime Mauritius is een nieuwe regelgeving die institutionele marktspelers en zakelijke klanten buiten Europa helpt met een innovatieve afwikkelingsstroom. Nu kunnen verrekeningen naar margerekeningen op platforms zoals Prime XM en OneZero worden gedaan in fiatvaluta (EUR/USD) en cryptocurrencies (grote munten + stablecoins).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick Chryspcus

nick@b2prime.com
+357 25 582 192

Check out our twitter: @NewsNovumpr