20:36 uur 13-09-2023

Advantive kondigt groeiherkapitalisatie aan

Aangevoerd door Insight Partners en OAPC zullen de verbintenissen het momentum van Advantive bevorderen nu het verder strategische initiatieven blijft uitvoeren

BOSTON & TAMPA, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Advantive (“het Bedrijf”), een vooraanstaande provider van missiekritieke software voor gespecialiseerde productie- en distributieondernemingen, kondigde vandaag een strategische groeiherkapitalisatie aan, aangevoerd door een groep investeerders waaronder Insight Partners en OA Private Capital (“OAPC”).

Advantive werd in 2022 opgericht door TA Associates (“TA”), een toonaangevende internationale participatiemaatschappij, en ST6, een ervaren team softwarebesturingsexecutives. Samen met een onlangs aangesteld bestuurdersteam, combineerden TA en ST6 de sterke punten van verschillende marktleiderbedrijven om Advantive in het leven te roepen, waarmee een koploper werd opgericht op het vlak van Enterprise Resource Planning (ERP), Manufacturing Execution Systems (MES) en Statistical Process Control (SPC) software.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Maggie Benoit

mbenoit@ta.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr