20:02 uur 12-09-2023

J.D. Power breidt autombielgegevens en analyseportfolio in Europa en Australië uit met de overname van de Autovista Group

Toevoeging van vooraanstaande provider van Europese en Australische automobielgegevens en analyse versterkt de robuuste waardebepaling van voertuigen van J.D. Power en haar specificatiecapaciteiten terwijl het haar international armslag verder uitbreidt

TROY, Mich.–(BUSINESS WIRE)– J.D. Power, een internationale leider op gebied van gegevensanalyse, kondigde vandaag een definitief akkoord aan voor de overname van Autovista Group, een vooraanstaande provider van pan-Europese en Australische automobielgegevens, analyse en sectorinzichten. De overname is een aanvulling voor de sterke punten van J.D. Power in waardebepaling van voertuigen en gedetailleerde voertuigspecificatiegegevens en analyse terwijl het haar voetafdruk op de Europese en Australische automobielmarkten verruimt.

Het akkoord creëert sterke waarde voor klanten van beide bedrijven door de omvattende Europese en Australische marktintelligentie van Autovista Group samen te voegen bij de voorspellende analyse en waardebepaling, die toonaangevend is op de markt, en de klantenervaringdatasets van J.D. Power.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Geno Effler, J.D. Power; USA; 714-621-6224; media.relations@jdpa.com
Kirstin Stocker, Autovista Group; UK; +44 (0) 7711 284553; kirstin.stocker@autovistagroup.com
James Davey, Hawthorn Advisors; UK; +44 (0)7858 373930; hayfin@hawthornadvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr