12:07 uur 12-09-2023

Intelsat en Aalyria ondertekenen een akkoord om multi-orbit connectiviteit te bevorderen

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ’s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en vooraanstaande provider van IFC (inflight connectivity), ondertekende vandaag een Memorandum of Understanding (MoU) met Aalyria, gevestigd in Livermore, in Californië, een pionier van geavanceerde, door software gedefinieerde en optische netwerkcommunicatie. Dit akkoord omvat financiële engagementen om de ontwikkeling te bevorderen van een nieuwe optische technologie die een recordhoeveelheid aan gegevens tussen de Aarde en de ruimte zal overdragen.

“De baanbrekende technologieën van Aalyria geven ons de kans om zeer veilige connectiviteit aan nooit eerder geziene snelheden na te streven. Dit opent nieuwe grenzen op gebied van satellietcommunicatie,” zegt Bruno Fromont, Chief Technology Officer van Intelsat. “De samenwerking tussen Intelsat en Aalyria zal zorgen voor betere mobiele breedbandverbindingen en vormt een volgende stap in de richting van onze visie voor een ‘Next Generation Unifying Network’, mogelijk gemaakt dankzij via software gedefinieerde netwerken, 5G en multi-orbit werkingen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Lott – steven.lott@intelsat.com; +1 202-285-9590

Scott Coriell – press@aalyria.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr