04:39 uur 12-09-2023

Hailo heeft ISP en Video IP van VeriSilicon geselecteerd voor zijn AI Vision-processors die intelligente bewakingscamera’s aandrijven

De geselecteerde IP’s van VeriSilicon leveren toonaangevende oplossingen met hoge efficiëntie en configureerbare functies

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) heeft vandaag aangekondigd dat Hailo, een op AI gerichte chipmaker in Israël, zijn Image Signal Processor (ISP) IP ISP8000L-FS en Video Processor Unit (VPU) IP VC8000E heeft geaccepteerd voor het aandrijven van de lijn van hoogwaardige prestatiegerichte AI vision-processors, Hailo-15TM. Deze geselecteerde IP’s maken een zeer efficiënte implementatie van Hailo’s innovatieve AI-oplossingen mogelijk in een breed scala aan toepassingen tegen lagere time-to-market- en engineeringkosten.

De ISP8000L-FS IP van VeriSilicon is ontworpen voor geavanceerde en hoogwaardige cameragebaseerde toepassingen met speciale hardwareveiligheidsmechanismen en is gecertificeerd volgens zowel de functionele veiligheidsnormen IEC 61508 als ISO 26262, wat ideaal is voor veiligheidskritische industriële en automobieltoepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr