20:38 uur 12-09-2023

Dubai International Chamber versterkt haar aanwezigheid in Europa met de lancering van een nieuw kantoor in Parijs

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Dubai International Chamber, een van de drie kamers die opereren onder de paraplu van Dubai Chambers, heeft een nieuw vertegenwoordigingskantoor geopend in Parijs om de handel en investeringen met Frankrijk te stimuleren. De lancering versterkt de aanwezigheid van de kamer in Europa en brengt het totale aantal internationale vertegenwoordigingen op 24, verspreid over vijf continenten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912623472/nl/

Ribbon-cutting ceremony at the opening of the new Dubai International Chamber representative office in France yesterday. From right to left: Salem Al Shamsi, Vice President of Global Markets, Dubai Chambers; H.E. Hend Al Otaiba, UAE Ambassador to France; Dr. Georges-Fabrice Blum; and Noora AlSuwaidi, Regional Director for Europe and the Americas, Dubai Chambers. (Photo: AETOSWire)

Ribbon-cutting ceremony at the opening of the new Dubai International Chamber representative office in France yesterday. From right to left: Salem Al Shamsi, Vice President of Global Markets, Dubai Chambers; H.E. Hend Al Otaiba, UAE Ambassador to France; Dr. Georges-Fabrice Blum; and Noora AlSuwaidi, Regional Director for Europe and the Americas, Dubai Chambers. (Photo: AETOSWire)

Bij de openingsceremonie waren H.E. Hend Al Otaiba, ambassadeur van de VAE in Frankrijk, en Salem Al Shamsi, vicepresident Global Markets bij Dubai Chambers, aanwezig, in gezelschap van vooraanstaande vertegenwoordigers van de Franse zakenwereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohamad Mouzehem

PR & Corporate Communications

Tel: +97142028537

E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr