21:02 uur 12-09-2023

Corpay Cross-Border lanceert Payments GPS voor live volgen van betalingen

Payments GPS luidt een nieuw tijdperk van betalingstransparantie in en biedt realtime statusupdates voor grensoverschrijdende betalingen.

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Corpay1, een merk van FLEETCOR® (NYSE: FLT) en wereldleider op het gebied van zakelijke betalingen, kondigt met trots aan dat Corpay’s grensoverschrijdende activiteiten Payments GPS hebben gelanceerd, een bedrijfseigen trackingtechnologie waarmee klanten en partners betalingen in realtime kunnen volgen.

Door gebruik te maken van de beste technologieën in zijn klasse, waaronder SWIFT GPI (Global Payments Innovation), zorgt Payments GPS voor een uitgebreide infrastructuur voor klanten en partners om betalingen voortdurend te controleren. Het biedt een intuïtieve gebruikerservaring, API Suite en pushmeldingen, waardoor het volgen van betalingen gemakkelijker dan ooit tevoren wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Keera Hart

Senior Account Director

(905) 580-1257

Keera.Hart@kaiserpartners.com

Corpay:
Brad Loder

VP, Cross-Border Marketing

(647) 627-6635

brad.loder@corpay.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr