15:20 uur 12-09-2023

APsystems kondigt internationale lancering van APstorage aan op de RE+

Internationale energieoplossingen versterken: APstorage biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en capaciteit

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– APsystems, een pionier op gebied van geavanceerde technologie voor conversie van zonne-energie, kondigt trots de internationale lancering aan van haar innovatieve APstorage-productlijn op de RE+ handelsbeurs in Las Vegas. Dit volledige aanbod omvat een reeks moderne batterijomvormermodellen, ontworpen om wereldwijd nieuwe normen op gebied van oplossingen voor energieopslag tot stand te brengen.

Batterij-agnostiek: het ontstaan van een nieuwe internationale standaard

Een opmerkelijke functie van de APstorage-oplossing is het unieke batterij-agnostische vermogen. De ELS batterijomvormers van APsystems, een afkorting voor Energy Storage, Low Voltage, Single-phase, kan probleemloos worden verbonden met een zeer groot aantal batterijmodellen die in de sector gangbaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

APsystems

Jason Higginson, 206-774-eight-five-two-four

Sr. marketingdirecteur

media@APsystems.com
APsystems.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr