18:18 uur 11-09-2023

Vestiging van Indivumed Services in Hamburg ontvangt accreditatie van de College of American Pathologists (CAP)

HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Indivumed Services GmbH, een bedrijf van Crown Bioscience, kpndigde aan dat haar vestiging in Hamburg de laboratoriumaccreditatie heeft ontvangen van de College of American Pathologists (CAP). De CAP-accreditatie, erkend als de gouden standaard voor labokwaliteitscontrole in de sector, is voorbehouden voor laboratoria van topniveau die beantwoorden aan de hoogste normen inzake kwaliteit, nauwkeurigheid en consistentie in het testen van klinische monsters van lichaamsmateriaal en deze normen ook aanhouden. Deze onderscheiding plaatst Indivumed Services bij de top 10 van de labo’s wereldwijd, en bevestigt haar inzet voor uitmuntendheid in laboratoriumservices.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230911007156/nl/

Indivumed Services CAP Accreditation Mark (Graphic: Business Wire)

Indivumed Services CAP Accreditation Mark (Graphic: Business Wire)

Deze prestatie versterkt de internationale reputatie die Indivumed Services heeft op het vlak van het verstrekken en analyseren van klinische monsters van lichaamsmateriaal, terwijl het de weg effent voor een toekomstige CLIA-certificatie (Clinical Laboratory Improvement Amendments).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Crown Bioscience

Sarah Martin-Tyrrell

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr