21:37 uur 11-09-2023

Monrol kondigt investeringen aan om zijn n.c.a. Lu-177-productiecapaciteit uit te breiden

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– Eczacıbaşı Monrol Nuclear Products Co. (Monrol), een van ‘s werelds toonaangevende producenten van radiofarmaceutica, heeft besloten 35 miljoen euro te investeren om de productiecapaciteit voor niet-‘carrier-added’ lutetium-177 (n.c.a. Lu-177) te vergroten als reactie op de groeiende mondiale vraag naar dit product.

Monrol, dat radiofarmaceutica vervaardigt die in zijn productiefaciliteiten aan hoge kwaliteitsnormen voldoen, is van plan zijn huidige n.c.a. Lu-177-productiecapaciteit te vergroten door de uitbreiding van bestaande productielijnen in de Monrol Gebze-fabriek in Turkije, evenals de oprichting van een nieuwe productiefaciliteit op de Gebze-campus. Het uitbreidingsproject zal geleidelijk in werking treden en tegen 2026 zijn volledige capaciteit bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Monrol
Aydın Küçük

General Manager

monrol@monrol.com

Mediavragen
Alkim Aydın

Marketing Manager

alkim.aydin@monrol.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr