13:31 uur 11-09-2023

Lazard benoemt Sir Stephen Lovegrove als senior adviseur

– Sir Stephen Lovegrove, veteraan uit de regering van het Verenigd Koninkrijk, gaat vanuit Londen aan de slag bij Lazard voor geopolitiek en U.K.-financeel advies

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Lazard Ltd (NYSE: LAZ) kondigde vandaag aan dat Sir Stephen Lovegrove het bedrijf komt versterken als senior adviseur ten behoeve van klanten die U.K. financieel advies en geopolitiek advies wensen. Hij zal in Londen werkzaam zijn.

“We zijn opgetogen dat we Sir Stephen bij Lazard mogen verwelkomen. Hij brengt een diepgaand geïnformeerd perspectief op onderwerpen in verband met handel en geopolitiek die hij de voorbije decennia heeft opgedaan, en zijn inzicht in de energieovergang zal voor onze Europese klanten zeker van groot belang zijn,” aldus Peter Orszag, Chief Executive Officer voor Financieel Advies en verkozen tot volgende CEO bij Lazard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:
Poppy Trowbridge, +44 20 7187 2065

poppy.trowbridge@lazard.com

Jessica Francisco, +1 212 632 6571

Jessica.francisco@lazard.com

Investeerderscontactpersoon:
Alexandra Deignan, +1 212 632 6886

alexandra.deignan@lazard.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr