21:39 uur 11-09-2023

CyberArk benoemd tot leider in 2023 Gartner Magic Quadrant voor Privileged Access Management

NEWTON, Mass. & PETACH TIKVA, Israël–(BUSINESS WIRE)– CyberArk (NASDAQ: CYBR), een bedrijf op het gebied van identiteitsbeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot leider in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Privileged Access Management.1 Het bedrijf is voor de vijfde keer op rij erkend in dit rapport. Daarnaast is CyberArk de enige leverancier die als leider is gepositioneerd in zowel de Gartner Magic Quadrant Privileged Access Management (PAM) als Access Management2-rapporten.

Het CyberArk Identity Security Platform stelt organisaties in staat om alle identiteiten – inclusief personeel, IT, ontwikkelaars en niet-menselijk – te beveiligen tegen cyberbedreigingen met behulp van intelligente privilegecontroles.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Carissa Ryan, CyberArk

E-mail: press@cyberark.com

Highwire PR

E-mail: cyberark@highwirepr.com

Investor Relations:
Erica Smith, CyberArk

E-mail: ir@cyberark.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr