04:02 uur 08-09-2023

Quectel maakt zich op voor groei met uitbreiding van R&D en productie in Penang, Maleisië

GEORGE TOWN, Maleisië–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de uitbreiding aan van zijn onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Penang, Maleisië. Het oorspronkelijk in 2022 geopende centrum is verhuisd naar een groter pand in de stad en heeft functionaliteit toegevoegd, waaronder een state-of-the-art testlaboratorium en echovrije kamer, naast productiefaciliteiten in het centrum. Dankzij de uitbreiding kan Quectel in de toekomst op maat gemaakte en kant-en-klare producten en diensten leveren aan zijn APAC- en wereldwijde klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230907512193/nl/

Quectel readies for growth with expansion of R&D and manufacturing in Penang, Malaysia (Photo: Business Wire)

Quectel readies for growth with expansion of R&D and manufacturing in Penang, Malaysia (Photo: Business Wire)

Het Quectel R&D-centrum is ontworpen met het oog op training, ondersteuning en uitzonderlijke klantenservice en omvat momenteel afschermingsruimten, een echovrije kamer en een reeks RF-testmogelijkheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr