22:55 uur 07-09-2023

Morinaga Milk’s probioticum Bifidobacterium longum subsp. longum BB536 krijgt ANVISA-goedkeuring voor darmgezondheidsclaim in Brazilië

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Morinaga Milk Industry Co., Ltd. (TOKYO:2264), een toonaangevend Japans zuivelbedrijf, kondigt met trots aan dat zijn gepatenteerde probiotische stam Bifidobacterium longum subsp. longum BB536 (hierna Bifidobacterium longum BB536) is goedgekeurd door de Braziliaanse gezondheidsautoriteit (Agência Nacional de Vigilância Sanitária, ANVISA). De goedkeuring is verleend op 27 juli 2023 en staat het gebruik van Bifidobacterium longum BB536 toe in voedingssupplementen en conventionele voedingsproducten die in Brazilië worden verkocht. De stam is ook opgenomen in de ANVISA-lijst van goedgekeurde producten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230907092310/nl/

Bifidobacterium longum subsp. longum BB536, a clinically effective and well-established multifunctional probiotic strain, has a history of over 50 years of human use, supported by more than 240 scientific studies as of March 2023. Bifidobacterium longum BB536 strain has been recognized globally as a leading functional probiotic ingredient, holding Generally Recognized as Safe (GRAS) status in the U.S. for use in conventional foods and infant formula. It has also been approved as a "New Food Ingredient" in China for use in infant and toddler foods under the age of three. (Graphic: Business Wire)

Bifidobacterium longum subsp. longum BB536, a clinically effective and well-established multifunctional probiotic strain, has a history of over 50 years of human use, supported by more than 240 scientific studies as of March 2023. Bifidobacterium longum BB536 strain has been recognized globally as a leading functional probiotic ingredient, holding Generally Recognized as Safe (GRAS) status in the U.S. for use in conventional foods and infant formula. It has also been approved as a “New Food Ingredient” in China for use in infant and toddler foods under the age of three. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Morinaga Milk Industry Co., Ltd. 
Investor & Public Relations Department

Mitsunori Watanabe / Kazuaki Kajikawa

International Division

Junichi Minami / Chyn Boon Wong

E-mail: interntl-pr@morinagamilk.co.jp
Morinaga Milk website: https://www.morinagamilk.co.jp/english/

Check out our twitter: @NewsNovumpr