19:47 uur 07-09-2023

LTIMindtree lanceert innovatieve brancheoplossingen voor retailmedia & Smart Service-activiteiten

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, heeft twee brancheoplossingen gelanceerd, AdSpark en Smart Service Operations, om de time-to-market voor bedrijven op het Salesforce-platform te versnellen.

AdSpark, ontwikkeld door LTIMindtree & Salesforce, helpt retailers een voorsprong te nemen bij het uitbreiden van hun eigen retailmediaplatforms. Het is ontworpen voor de detailhandel en biedt self-service mogelijkheden, waaronder ondersteuning voor diverse kanalen zoals digitaal, sociaal, in-store, out of facility (OOF) en print, evenals segmentatie en targeting op basis van klantvoorkeuren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Gitanjali Sreepal | +91 7259563850 | gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr