19:47 uur 07-09-2023

In The Black Network gebruikt Brightcove om zijn AVOD-streamingplatform van stroom te voorzien

De nieuwe streamingservice die zwarte stemmen en originele verhalen belicht, zal gebruik maken van met de Emmy Award bekroonde streamingtechnologie van Brightcove om inhoud op alle digitale platforms te leveren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het door In The Black Network (ITBN) is geselecteerd om zijn AVOD-streamingservice, die naar verwachting in oktober wordt gelanceerd, van stroom te voorzien. ITBN is een nieuwe OTT-onderneming opgericht en geleid door de voormalige General Manager van FOX SOUL, James DuBose. Het nieuwe netwerk richt zich op het streamen van inhoud die zwarte verhalenvertellers en cultuur laat zien en versterkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media

Brightcove
Joseph J. Nuñez

jnunez@brightcove.com

In the Black Network
itbn@dkcnews.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr