21:10 uur 07-09-2023

B2BinPay v17 is live met gestroomlijnde gebruikersinterface, innovatieve functies en kosteneffectieve prijzen

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– De nieuwste update van B2BinPay, versie 17, is ontworpen om het cryptocurrency-transactielandschap voor zowel commerciële entiteiten als grootschalige ondernemingen te verbeteren. Deze substantiële update verfijnt niet alleen de bestaande functionaliteiten, maar introduceert ook nieuwe functies die zijn afgestemd op de uiteenlopende klantvereisten. Laten we dieper ingaan op de details van deze transformatieve update.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230907498531/nl/

B2BinPay v17 Release (Graphic: Business Wire)

B2BinPay v17 Release (Graphic: Business Wire)

Gediversifieerde verrekeningsopties met TrueUSD en Euro Coin

In de almaar fluctuerende financiële markten zijn stablecoins uitgegroeid tot een betrouwbaar bezit. B2BinPay erkent dit en heeft zijn Merchant Wallets uitgebreid om TrueUSD (TUSD) en Euro Coin (EUROC) te ondersteunen. Deze opname verbreedt het betalingsspectrum en omvat nu 14 cryptocurrencies, 14 stablecoins en 25 tokens die automatisch kunnen worden omgezet in zeven verschillende valuta’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Software Technologies Limited

CEО: Chow Chi Wing

e-mail: legal@softtechnologies.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr