19:55 uur 07-09-2023

Antwoord van Quectel aan FCC over beveiliging van IoT-modules

De feiten over IoT-modules en hoe ze worden gebruikt bij het ontwerpen van apparaten en op de markt worden gebracht – Quectel weerlegt de bezorgdheid over de veiligheid van zijn modules

VANCOUVER, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, heeft vandaag gereageerd op de recente brief en het antwoord dat is gepubliceerd door de FCC en de Select Committee van het Amerikaanse Congres waarin de vraag wordt gesteld of de IoT-modules van Quectel een potentieel veiligheidsrisico vormen.

“We verwelkomen de kans om samen te werken met de FCC en andere Amerikaanse overheidsinstanties om onze aanpak van compliance en best practices op het gebied van apparaatbeveiliging te demonstreren, zegt Norbert Muhrer, President en CSO, Quectel Wireless Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr