22:37 uur 07-09-2023

Agama en Verimatrix belichten uitgebreid partnerschap op IBC 2023

Video-exploitanten kunnen de time-to-market versnellen door het aanbod van vooraf geïntegreerde oplossingen voor contentbeveiliging en antipiraterij aan klanten

Het partnerschap bevestigt de interoperabiliteit in ABR-workflows om naadloze geïntegreerde oplossingen te leveren voor contentbeveiliging en observeerbaarheid

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het ondersteunen van de moderne, verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag aan dat het in Zweden gevestigde Agama nu haar bekroonde oplossingen voor ondersteuning van videobewerkingen geïntegreerd aanbiedt met Streamkeeper Multi-DRM van Verimatrix. De eerdere integratie en ondersteuning met Verimatrix VCAS zal worden voortgezet.

Als leverancier van oplossingen op het gebied van real-time observeerbaarheid en analyses voor videodienstkwaliteit en klantervaring, biedt Agama’s integratie met het leverings- en beveiligingsaanbod van Verimatrix extra gemak en waarde voor video-exploitanten die hun activiteiten verder willen stroomlijnen en versterken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contacts:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Agama Contact:
Dora Voicu

Director of Marketing and Communications

dora.voicu@agama.tv

Check out our twitter: @NewsNovumpr