22:18 uur 06-09-2023

Vooraanstaande set-top box-beveiliging breidt uit naar BYOD via Counterspy™ innovatie aangekondigd door Verimatrix, Beacon en Amlogic

De nieuwe ontwikkeling tegen illegaal kopiëren van Verimatrix beschermt, detecteert en activeert reactie in realtime op aanvallen waarbij illegaal wordt gekopieerd, beschikbaar voor video-operators die de nieuwe Android set-top boxes gebruiken van Beacon, geïntegreerd met Amlogic

Een demo van de Counterspy™ van Verimatrix wordt gedemonstreerd tijdens de IBC 2023 op de stand #1.D81 van Verimatrix

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van personaliseerbare defensieve tegenmaatregelen tegen illegaal kopiëren die voor het eerst in de sector beschikbaar zijn, en bedreigingsintelligentie ingebouwd in Android TV set-top boxes van Beacon, geïntegreerd met Amlogic. Verimatrix zal een demo geven van het nieuwe aanbod van Counterspy™ van 15 tot 18 september in Amsterdam tijdens de IBC 2023 op de stand #1.D81.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Media Verimatrix:
USA

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr