01:09 uur 06-09-2023

TC Latin America Partners en REI integreren als ‘Industrial Gate’ om hausse op gebied van nearshoring in Mexico te leiden

MEXICO–(BUSINESS WIRE)– TC Latin America Partners ‘TC’ en Real Estate Investments ‘REI’ kondigen hun verticale integratie in Mexico aan onder de nieuwe merknaam ‘Industrial Gate,’ waarmee ze hun strategische alliantie consolideren om te profiteren van kansen in de groeiende industriële markt in Mexico, aangedreven door nearshoring.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905937659/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Sinds 2021 werken TC en REI samen aan de ontwikkeling en exploitatie van industriële faciliteiten in Mexico. Deze integratie vertegenwoordigt een cruciale mijlpaal in het optimaliseren van hun capaciteiten en het effectief reageren op de positieve marktdynamiek.

In de eerste vijf maanden van 2023 overtroffen de investeringen in verband met de verplaatsing van bedrijfsactiviteiten in Mexico het totaal van 2022 met 38%, tot $ 26 miljard dollar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeimy De los Santos
contenido@labya.com
+1.809.712.5123

LABYA | Consultoría Estratégica

Check out our twitter: @NewsNovumpr