19:53 uur 06-09-2023

Suzanne Gyorgy voegt zich bij Emigrant Bank Fine Art Finance als partner om mondiale groei te stimuleren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Emigrant Bank Fine Art Finance (EBFAF), een toonaangevende leverancier van innovatieve kunstfinancieringsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Suzanne Gyorgy als partner is toegetreden tot het bedrijf. De afgelopen veertien jaar was Gyorgy wereldwijd hoofd Art Advisory and Finance bij Citi Private Bank. Haar focus zal liggen op het wereldwijd uitbreiden van de kredietportefeuille van EBFAF en het verbeteren van de op maat gemaakte en alomvattende financiële oplossingen van de onderneming.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230816640274/nl/

Emigrant Bank Fine Art Finance Partner Suzanne Gyorgy (Photo: Emigrant Bank Fine Art Finance)

Emigrant Bank Fine Art Finance Partner Suzanne Gyorgy (Photo: Emigrant Bank Fine Art Finance)

“Wij zijn verheugd Suzanne te mogen verwelkomen in ons team. Ze is een zeer gerespecteerde professional met een bewezen staat van dienst en zal een perfecte aanvulling zijn op onze getalenteerde selectie van professionals, wier gezonde beoordelingsvermogen, integriteit en ongeëvenaarde expertise van EBFAF een van ‘s werelds meest vertrouwde leveranciers van financiële oplossingen voor de schone kunsten maken,” aldus Andy Augenblick, medeoprichter en President van EBFAF. “De komst van Suzanne staat aan het begin van een boeiende nieuwe fase in de evolutie van EBFAF. We breiden ons geografische bereik uit en ontwikkelen waardevolle nieuwe manieren waarop kredietnemers kunnen profiteren van kansen in een steeds geavanceerder kunstlandschap.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Charles V. Zehren

Rubenstein

212-843-8590

czehren@rubenstein.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr