09:30 uur 06-09-2023

REPLY: Data Reply, Concept Reply en Storm Reply, die deel uitmaken van de Reply Group, behalen de AWS Automotive Competency-status

Deze erkenning is een bewijs van de technische expertise van deze bedrijven en de succesvolle trackrecord om innovatieve automobielprojecten te leveren aan de hand van AWS.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een integrator voor globale systemen en consultingbedrijf, maakte vandaag bekend dat Concept Reply, Data Reply en Storm Reply, drie bedrijven van haar netwerk, de AWS (Amazon Web Services) Automotive Competency-status hebben behaald. Deze specialisatie is een erkenning voor deze bedrijven omwille van hun expertise in het verstrekken van professionele services en/of softwareoplossingen aan klanten, die instaan voor transformatie in het operationele model van een automobielbedrijf.

Nu klanten uit de automobielsector op de cloud beroep doen om hun operationele model te innoveren en te transformeren, zijn ze op zoek naar cloudexperts met diepgaande ervaring in de automobielsector. AWS Automotive Competency Partners voorzien klanten van oplossingen en services om hun digitale transformatie tot stand te brengen, terwijl ze op de steun kunnen rekenen van een gevalideerde AWS-partner om aan hun behoeften te voldoen. Deze oplossingen volgen de goede praktijken van AWS om een veilige, zeer performante, resistente en efficiënte cloudinfrastructuur voor industriële toepassingen uit te bouwen.

Door het behalen van de AWS Automotive Competency-status onderscheiden Concept Reply, Data Reply en Storm Reply zich als APN-leden (leden van het AWS Partner Netwerk) met bewezen technische bekwaamheid en bewezen klantensucces in het uitvoeren van cloudoplossingen op AWS voor de automobielsector. Dit programma presenteert AWS Partners voor de automobielindustrie die beschikken over kennis in dit domein en die cloudservices verstrekken. Om het AWS Automotive Competency-label te ontvangen, moeten AWS Partners een strenge technische validatie ondergaan en gescreende klantreferenties kunnen voorleggen.

“We zijn zeer opgetogen dat we deze erkenning van AWS mochten ontvangen. Het behalen van de AWS Automotive Competency-status illustreert ons vermogen om geavanceerde en complexe technologische projecten te leveren, wat een diepgaand begrip van de snel evoluerende markt aantoont, vooral met de vooruitgang op gebied van geconnecteerde voertuigen en elektrische aandrijving,” zegt Filippo Rizzante, CEO van Reply. “Reply gaat er prat op dat we onze klanten in staat stellen om hun operationele efficiëntie te verbeteren en de toekomst van deze sector via het toepassen van AWS tegemoet te gaan.”

Dankzij de combinatie van de proceskennis van klanten en technologische vaardigheden in AWS, ondersteunt Reply een aantal zeer belangrijke spelers van de automobielsector. Van oplossingen voor geconnecteerde auto’s tot Digital Customer Engagement en geavanceerde analyse, De baanbrekende oplossingen van Reply aangedreven door AWS, helpen klanten om door het snel veranderende landschap van de sector te navigeren.

Gregor Endl, hoofd Cloud Operations bij AUDI AG, voegt hieraan toe: “Reply hielp ons om onze cloud-transformatie naar AWS te versnellen bij Audi AG. We feliciteren hen voor hun prestatie om een AWS Automotive Competency Launch Partner te worden, en kijken alvast uit om onze succesvolle samenwerking verder te zetten.”

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk, van start-ups tot internationale ondernemingen. Om de naadloze integratie en ontplooiing van deze oplossingen te ondersteunen, helpt het AWS Competency Program klanten om AWS Partners te vinden met een diepgaande ervaring en expertise in hun sector.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, defineert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

Data Reply

Data Reply is een bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in Big Data Analyse en Artificiële Intelligentie. Via multidisciplinaire teams van specialisten in Big Data Engineering, Data Science en Intelligent Process Automation, ondersteunt Data Reply bedrijven uit verschillende sectoren in hun procesoptimalisatie via het ontwerp en de implementatie van oplossingen, kwantumalgoritmes, Machine Learning en AI-modellen. www.data.reply.com

Concept Reply

Concept Reply, een onderdeel van het Reply Network, is een leader op gebied van IoT-oplossingen. Ze ondersteunen en geven advies aan klanten in de automobielsector, de maakindustrie, smart infrastructuur en daarbuiten in alle aspecten van Internet of Things (IoT) en Cloud Computing. Concept Reply helpt klanten om het potentieel van IoT te benutten, van het ontwerpen en ontwikkelen van gepersonaliseerde IoT-oplossingen tot het rimpelloos implementeren en beheren van deze oplossingen. www.concept.reply.com

Storm Reply

Storm Reply is een AWS Premier Consulting Partner en de specialist voor professionele cloud computing-services in het Reply-netwerk. Via geconsolideerde expertise en vele jaren ervaring in het creëren en beheren van oplossingen voor Data & Analytics, IaaS (Infrastructure as a Service), SaaS (Software as a Service) en PaaS (Platform as a Service), ondersteunt Storm Reply internationale klanten tijdens het implementeren van systemen en applicaties gebaseerd op de cloud. Het is ons doel om de cloud te gebruiken om toegevoegde waarde te creëren voor middelgrote en grote bedrijven, en hen te helpen om het volle potentieel van de cloud te benutten. www.storm.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr