17:27 uur 06-09-2023

Onderzoek van Airship toont aan dat de meeste consumenten actief proberen mobiele afleiding tot een minimum te beperken

Wereldwijd onderzoek onthult dat de meerderheid de focusfunctie van Apple gebruikt, terwijl meer mensen op de hoogte zijn van live activiteiten

PORTLAND, Ore.–(BUSINESS WIRE)– In de aanloop naar het Apple herfstevenement en de release van iOS 17, heeft Airship, het bedrijf dat mobiele app-ervaringen levert, vandaag de resultaten van een uitgebreid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat digitaal welzijn steeds belangrijker wordt voor consumenten wereldwijd. Een op de vier consumenten zegt apps te gebruiken om hun schermtijd te beperken of storende onderbrekingen te vermijden. Maar steeds meer consumenten kiezen voor de Focus- en Live-activiteiten van Apple, die afleidingen en onderbrekingen beperken en hen op verschillende momenten van de dag op de hoogte houden van de informatie en apps die er het meest toe doen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230906636688/nl/

While the majority of consumers with iPhones have used Apple Focus to limit distractions in one or more parts of their day, those that have not cite the same top reasons across almost all countries. (Graphic: Business Wire)

While the majority of consumers with iPhones have used Apple Focus to limit distractions in one or more parts of their day, those that have not cite the same top reasons across almost all countries. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Noord-Amerika:

Corey Gault

Airship

+1 503-206-9164

corey.gault@airship.com

Kali Myrick

Kali Myrick Communications

+1 503-580-4645

kali@kalimyrick.com

EMEA:

Ana Williams

Airship

+44 (0)20 3405 5160

press@airship.com

Pauline Delorme

Tyto PR

+44 (0)20 3934 8882

Airship@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr