22:51 uur 06-09-2023

Dr. Ferrer Biopharma demonstreert baanbrekend onderzoek in post-COVID-behandeling op het ERS-congres van 2023

Intranasale chloorfeniramine getuigt zeer beloftevol te zijn om aanhoudende post-COVID-19-symptomen te milderen

HALLANDALE BEACH, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Dr. Ferrer Biopharma, het toonaangevende bedrijf actief in farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling, kondigt trots haar deelname aan tijdens het langverwachte ERS-congres (European Respiratory Society) 2023, dat volgens planning doorgaat in Milaan, in Italië, van 9 tot 13 september. Tijdens het evenement zal het bedrijf de allernieuwste bevindingen voorstellen die werden verkregen uit twee gerandomiseerde gecontroleerde proeven die licht wierpen op het potentieel van intranasale chloorfeniramine om aanhoudende post-COVID-19-symptomen te behandelen.

Het ERS-congres dient als vooraanstaand platform voor de gezondheid van de luchtwegen, met de allernieuwste vorderingen op gebied van klinische zorg, wetenschappelijk onderzoek, opleiding en technologie, waar experts en onderzoekers van over de hele wereld inzichten en ontdekkingen delen die de vorderingen op gebied van geneeskunde van de luchtwegen aansturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daniel Fernández
Marketingdirecteur
+1-954-225-7694
marketing@pulmonary-institute.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr