16:02 uur 06-09-2023

Corpay Cross-Border benoemd tot officiële commerciële FX-partner van Aston Villa Football Club

Waarmee toegang wordt verkregen tot oplossingen voor valutarisicobeheer en grensoverschrijdende betalingen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Corpay1, een merk van FLEETCOR® (NYSE: FLT) en wereldleider op gebied van bedrijfsbetalingen, kondigt tevreden aan dat Corpay’s Cross-Border business een overeenkomst heeft gesloten met Aston Villa Football Club om hun officiële commerciële FX-partner (Foreign Exchange) te worden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230906958147/nl/

Via dit partnerschap zal Aston Villa, samen met hun ruimer ecosysteem van bedrijfszakenpartners* toegang hebben tot de innovatieve oplossingen van Corpay en deze kunnen gebruiken om hen te helpen hun blootstelling aan wisselkoersrisico’s van vreemde valuta af te zwakken. Verder zal het awardwinnende platform van Corpay Cross-Border hen in staat stellen om hun internationale betalingen vanuit één enkel toegangspunt te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corpay:
Brad Loder

VP, marketing Cross-Border

+1 (647) 627-6635

brad.loder@corpay.com

Aston Villa Football Club:
Danielle Stanton

Partnership Account Manager

+44 (0) 121 327 2299

danielle.stanton@avfc.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr