18:47 uur 06-09-2023

Armis promoveert interne leiders tot Chief Development Officer en Chief Product Officer

Leidinggevenden moeten R&D en platformontwikkeling versnellen om het Armis-aanbod en verdere innovatie te verbeteren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf voor de zichtbaarheid en beveiliging van activa, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van twee interne teamleden in het leiderschapsteam. Aviram Cohen gaat nu dienen als Chief Development Officer (CDO), terwijl Dana Gilboa is gepromoveerd tot de functie van Chief Product Officer (CPO). Deze interne promoties benadrukken de toewijding van het bedrijf om klanten te ondersteunen met hun groeiende aanvalsoppervlak en om het voortouw te blijven nemen met platforminnovatie en -technologie.

“Het is essentieel dat we voorop blijven lopen op het gebied van innovatie om ervoor te zorgen dat we ons bekroonde platform voortdurend blijven ontwikkelen om te anticiperen op de groeiende behoeften van ons wereldwijde klantenbestand, daaraan te voldoen en deze te overtreffen,” aldus Yevgeny Dibrov, CEO en medeoprichter van Armis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr