16:03 uur 06-09-2023

Allison onthult nieuwe merkidentiteit die de evolutie van het agentschap weerspiegelt

Het nieuwe merk spitst de aandacht op het aanpakken van complexe klantbehoeften, terwijl het op de voorgrond van technologische innovatie blijft en haar engagement voor uitmuntendheid en impact versterkt

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Na meer dan twee decennia opmerkelijke groei en evolutie, onthult Allison (fka Allison+Partners) met groot enthousiasme haar nieuwe merkidentiteit, inclusief een volledig nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website en nieuwe visuele identiteit. Het streven naar rebranding weerspiegelt de transformatie van het agentschap, die evolueerde van oorspronkelijk een traditioneel PR-bedrijf gericht op earned media naar een moderne, geïntegreerde marketing- en communicatiegrootmacht met wereldwijde aanwezigheid.

“Vandaag betekent een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis,” zegt Scott Allison, algemeen directeur en CEO van Allison. “Het onthullen van onze nieuwe merkidentiteit is meer dan enkel een andere naam en een ander logo. Het is een stoutmoedige verklaring van ons engagement om de toekomst van geïntegreerde marketing en communicatie vorm te geven. We zijn samen met de sector geëvolueerd, waarbij we innovatie hebben omhelsd en onze voetafdruk wereldwijd uitgebreid. Deze rebranding is een getuigenis van de toewijding van ons team voor uitmuntendheid, creativiteit en het voortdurende streven naar oplossingen die voor onze klanten een betekenisvolle impact betekenen. Met Allison zijn we klaar om de weg te wijzen in een nieuw communicatietijdperk.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Shanna Brown

Shanna.Brown@allisonworldwide.com
646.428.6837

Check out our twitter: @NewsNovumpr