18:49 uur 05-09-2023

XEV onthult het nieuwste YOYO-model op IAA Mobility, beschikbaar in het vierde kwartaal

MÜNCHEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Op 4 september 2023 onthulde XEV, een wereldwijd technologiebedrijf voor nieuwe energievoertuigen, zijn verbeterde stedelijke mobiliteitsproduct YOYO op IAA Mobility. Het nieuwe YOYO-model wordt gelijktijdig gelanceerd in landen als Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje, met leveringen gepland voor het vierde kwartaal van 2023. De vanafprijs is vastgesteld op € 16.990,- (exclusief subsidies). Momenteel heeft XEV meer dan 120 verkooppunten in Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje, en de verwachting is dat het totale aantal verkooppunten in Europa eind dit jaar de 300 zal overschrijden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905980203/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Als een modieuze mini-elektrische auto, ontworpen om te voldoen aan de eisen van stadsreizen, combineert de YOYO technologie, esthetiek en functionaliteit. Het futuristische ontwerp omvat onder meer frameloze anti-knelramen, driedimensionale LED-lichtclusters en een panoramisch glazen dak. Met het 10,25-inch high-definition slimme scherm (carplay en androidauto) en de integratie van afstandsbedieningsfuncties via een mobiele APP, waardoor gebruikers de airconditioning kunnen regelen, de ramen kunnen openen, de auto kunnen ontgrendelen en de batterijstatus kunnen controleren, is de YOYO uw ideale metgezel voor stadsreizen.

Met een volledig elektrisch bereik van 150 km en een topsnelheid van 80 km/u biedt de YOYO een nauwkeurig en wendbaar rijgedrag, waardoor het een perfecte keuze is om de stad te verkennen. Bovendien kan de YOYO, dankzij het unieke lichtgewicht batterijwisselsysteem van XEV, een batterijwissel in slechts 3 minuten voltooien, zodat gebruikers hun reis zonder onderbreking kunnen voortzetten.

XEV werkt samen met ENI, een Europese energiegigant, om batterijwisselnetwerken in heel Europa in te zetten en te exploiteren, waardoor gebruikers kunnen opladen bij de ENI-tankstations. Door gebruik te maken van ENI’s netwerk heeft XEV al meer dan 30 stations opgezet in vijf steden in Italië, waaronder Rome, Milaan, Florence, Turijn en Bologne, wat zeer populair blijkt te zijn onder de gebruikers. Met de lancering van de YOYO in Italië, Duitsland, Frankrijk, Spanje en andere landen zal het batterijwisselnetwerk van XEV zich gelijktijdig uitbreiden, waardoor gebruikers een gemakkelijkere stedelijke reiservaring krijgen.

Op de IAA Mobility van dit jaar introduceerde XEV officieel de persoonlijke Xpression-service, die 42 verschillende YOYO-bladeontwerpen aanbiedt voor maatwerk. XEV werkt ook samen met het in New York gevestigde online kunstplatform UAAD om voortdurend innovatieve en boeiende ontwerpopties voor gebruikers te bieden, waardoor reizen in de stad creatiever en leuker wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

XEV Global
Benjamin Lu
xev-PR@xev-global.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr